Help!!! Iedereen adviseert mij de beroemde activet borstels….maar deze zijn al geruime tijd nergens leverbaar. Wat is een goed alternatief?

Ik heb de oplossing: de Bass Borstels!

Zelf heb ik enkele malen de Bass Borstels in mijn salon geprobeerd. Deze zijn heel fijn in gebruik. Ze zijn stevig en liggen lekker in de hand. Ik durf ze nu, na eigen gebruik, ook aanbevelen als goed alternatief 🙂

Ook met deze borstel is het echt van belang om laag voor laag te borstelen. Zodat, als er klitten in de vacht zijn, deze ook vanaf de huid eruit gaan. Daar waar ze ontstaan.

Ik heb 3 borstels van Bass in mijn assortiment opgenomen.

De Hybrid handpalm brush of de Hybrid met een handvat. Deze zijn gelijk, alleen de mogelijkheid van vasthouden is anders.

Het is fijn om deze meerdere keren per week te gebruiken om de vacht klitvrij te houden.

Daarnaast heb ik de Bass Borstel De-Matting in mijn shop. Deze gebruik je, daar waar een klit zit.

De De-Matting borstel is een beetje vergelijkbaar met de pinnen van de Activet borstel. Ze zijn iets korter en de kop beweegt niet mee. Vandaar is het een ander gevoel met borstelen dan ik gewend ben met de Activet borstels.

Borstel je met deze borstels laag voor laag dan kun je de vacht van jouw Doodle ook goed onderhouden en klitvrij.

Zijn er nog vragen, stel ze gerust.

Veel borstel-plezier. Groetjes van Petra.

Ga hier naar de Bass Borstels in mijn SHOP